Yin yoga 'zacht met angst'

 

Angsten hebben we allemaal, maar als angst een groot deel van je leven gaat innemen en je gelooft dat je angsten de waarheid zijn. Dan belandt je in een vicieuze cirkel. Het lukt je dan vaak niet meer om van de mooie dingen in het leven te genieten.

Tijdens de training “Zacht met Angst” krijg je aanreikingen die de sleutel kunnen zijn tot verandering. Door middel van simpele doeltreffende technieken ga je met jezelf aan de slag en krijg je inzicht in je eigen angsten en patronen.

Een belangrijk aspect van de training is dat je gaat leren communiceren met jezelf en met je angsten. Dit gebeurd op een dieper niveau, waar ook de grondslag voor de angsten liggen. Als je inzicht krijgt in je eigen proces, kan je ook gaan inzien dat je met je angsten kan gaan “spelen”. Dit betekent dat je lucht en ruimte gaat creëren in je eigen angsten. Hierdoor ontstaat er een grote verandering die doorwerkt in jezelf. Met deze training leer je hoe je dit zelf kan gaan toepassen in het dagelijkse leven.

Deze yoga is voor iedereen geschikt. Alle andere technieken die je bij deze training leert, krijg je na afloop aangereikt in een hand-out zodat je thuis aan de slag kan.

 

Inschrijven en betalen

2020 Activiteit
30 januari
donderdag
Yin Yoga zacht met angst

“Ik ben Manon Lemkes en ik ben yoga docent. Deze training heb ik zelf ontworpen na mijn eigen ervaringen met de extreme angsten in mijn leven. Maar ook vooral wat voor mij de relatie tussen angst, hooggevoeligheid en drugs is geweest en soms ook nog steeds is.”manon-lemkes

Manon Lemkes
Trainer

 
adf-logo-300x136

CONTACT

Hoofdstraat 122
3972 LD Driebergen-Rijsenburg
ofni.[antispam].@adfstichting.nl
Tel: 0343-753009

 
cbf-anbi-bb-logo