HELP ONS HELPEN

Wil je mensen steunen die kampen met een angst of dwang? Of heb je er zelf mee te maken? Met jouw steun als Vriend, Supporter of met een eenmalige gift zorg je dat onze hulpverlening doorgaat. Help mee om het verschil te maken voor iedereen die hulp heel hard nodig heeft.

WAT WE MET JOUW STEUN DOEN

• directe telefonische hulp door ervaringsdeskundigen;
  • op afspraak een persoonlijk gesprek met een ervaringsdeskundige;
  • organisatie van lotgenotencontact en trainingen;
  • het delen van informatie, kennis en ervaringsverhalen;
  • behartiging belangen van patiënten en naasten bij zorgverleners, verzekeraars, politiek en de wetenschap;
  • en nog veel meer.

Word Vriend voor 4 euro per maand

Als Vriend kun je met korting gebruik maken van alle diensten van de ADF stichting en je ontvangt vier maal per jaar het magazine Vizier. Je bent al Vriend voor 4 euro per maand* en krijgt nu tijdelijk als extra welkomstcadeau de module “Lekker Slapen” of “Mindfulness” (t.w.v. € 29,95) van Therapieland helemaal gratis.

Word Supporter voor 2 euro per maand

Voor 2 euro per maand* ben je al Supporter en steun je mensen om hun angst of dwang te overwinnen. Je ontvangt per 4x per jaar onze digitale nieuwsbrief.

Mogen wij op je rekenen?

Als de ADF stichting op jouw (maandelijkse) bijdrage mag rekenen, kunnen wij:

• angst en dwang beter bespreekbaar maken;
  • meer mensen met angst en dwang steunen;
  • en hen op weg helpen naar positieve verandering.

Jouw donatie maakt het verschil. Mogen we op je steun rekenen? Dank je wel!

* Je wordt Vriend of Supporter voor minimaal 12 maanden. Daarna is je donateurschap maandelijks opzegbaar.

JA, IK STEUN MENSEN MET ANGST- EN DWANGKLACHTEN!

Donatiebedrag:

Uw gegevens: